İstiklal İlkokulu

WEB https://manisaistiklalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Tunca Mah.Yeşiltepe Cad.No90 Merkez MANİSA
VİZYON : VİZYON Manisa’da en iyi hizmet veren, eğitim-öğretim alanında çağdaş uygulama ve başarılarla ilk sıralarda olup en fazla tercih edilen , örnek bir kuruluş olmak.
MİSYON : MİSYON Öğrencilerimizi; Atatürk’ün düşünce yapısını benimseyen, tüm teknolojik gelişmelere açık ve bunlardan mümkün olduğu ölçüde yararlanabilen , özgüveni,insani ve ahlaki değerleri gelişmiş, gelişim ve değişimlere açık, sosyal yönden yeterli, sorumluluklarını bilen , araştırmacı, üretken, topluma ve çevreye saygılı, öğrenmeye açık ve istekli,çağdaş yaşamın gereklerini benimsemiş, olumlu düşünce yapısına sahip bireyler olarak yetiştirip ülkeye ve topluma kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2040
Öğretim Şekli :İlkokullar Normal - Anasınıfları İkili
Isınma : Kalorifer (Doğal Gaz)
Servis :
Ulaşım : TOPLU ULAŞIM
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :